Muffins till frukost?! utbrister dina barn med en frågande blick när du bjuder på dessa veganska frukostmuffins. Vad de inte vet är att dessa muffins i första hand innehåller nyttiga och mättande ingredienser. Men det behöver de såklart inte veta. Det kan förbli vår lilla hemlighet.
Ingredienser
2,5 mogen banan
5 tsk agavesirap
1/2 dl kokosolja
5 dl vatten
5 dl havregryn
2 tsk vaniljpulver
Valfritt
Gör såhär
1. Börja med att sätta ugnen på 200 °C
2. Blanda därefter alla blöta ingredienser för sig och alla torra för sig.
3. Blanda sedan samman de blöta ingredienserna med dem torra.
4. Klicka ut smeten i muffinsformar och grädda i 20 minuter.
5. Klar! Nu kan du överraska barnen med deras drömfrukost!
Tack till Emma och Åsa för samarbetet och fina bilder.